Mit mutat a születési képlet?

Egyszerűen szólva azt mutatja, hol szükséges fejlődnöd, milyen tudattalan mintákat hordozol magadban, amelyek a hatással vannak az életedre és mutatja azokat az erőforrásokat, amelyeket fel tudsz használni a fejlődéshez.

Lehetetlen bármiféle elemzés hatására kilépni a képlet kereteiből és nem is ez a cél. Az a fontos, hogy minél több alkotóelemmel tisztában legyél, és ez lehetővé teszi az elemek szabadabb megélését, azaz kevésbé ködösek a döntéseid.

A legfontosabb azt megjegyezni, hogy nem a képleted miatt vagy olyan, amilyen. Szóval nem azért mész fejjel a falnak, mert az a Nap rossz helyen van ott a Kosban és te a sorstól ezt a büntetést kaptad. A képlet térképként mutatja a már benned lévő hajlamokat, mutatja a kereteket, és te ezen belül szabadon mozoghatsz. Azaz folyamatos odafigyeléssel előhozhatod ebből a Kos-Nap állásból a határozott törekvést, a nyílt őszinteséget és a lelkesítést is.

Néhány jelentős dolog, ami kideríthető a képletből: mit hozol a szülőktől, mi az a viselkedésminta, ami az egyéniségedet adja, hogyan vagy hajlamos működni egy párkapcsolatban, mik azok a hivatások, amelyek leginkább illenek hozzád, egészségügyileg mire kell figyelned.

Az asztrológia alapjairól további cikkeket itt találsz.

(Fejléc kép forrása: www.pixabay.com)