Asztrológia

Születési képlet elemzése

A horoszkóp egyszerűen szólva egy térkép, amely megmutatja nekünk, hogy mi van abban a batyuban, amit születésünktől kezdve cipelünk magunkkal.

Az elemzés célja az, hogy közelebb kerüljünk a valódi önmagunkhoz. Legyen végre néhány támpont azokra a kérdésekre, hogy “Ki vagyok én?” “Miért vagyok ilyen?“.

A horoszkóp nem egy pontosan meghatározott sorsot takar, és nem mondja meg, hogy miként kell viselkednünk. Inkább egy kézikönyvként érdemes kezelni, amely tartalmazza az alap hajlamainkat és meggyőződéseinket, amelyeken finomíthatunk.

Ezek a meggyőződések a teljesség igénye nélkül a következők lehetnek:

 • Milyen nőképpel érkeztünk erre az életre, azaz milyen előnyös és hátrányos tulajdonságokat társítunk a nőiséghez, női oldalunkhoz (férfiak esetén is fontos).
 • Milyen férfiképpel rendelkezünk.
 • Milyen feszültségek alakulhatnak ki egy párkapcsolatban.
 • Mik a lehetőségek és akadályok a gyerekvállalás és gyereknevelés terén.
 • Merrefelé visz minket a fejlődésünk.
 • Milyen előnyös tulajdonságunkra támaszkodhatunk a leginkább.
 • Karrier terén mik a kilátásaink.
 • Milyen egészségügyi elváltozásokra vagyunk hajlamosak.

Ezek a hajlamok valójában egy fejlődési folyamat részei és nem arra szolgálnak, hogy beléjük betonozzuk magunkat. Ott nincs vége a folyamatnak, hogy Kos vagy, tehát impulzívan viselkedsz. A hajlamok felismerése után kezdődik a mélyebb önismeret, mellyel világossá válik, hogy a cél az összes én-részünk tudatosítása és elfogadása, ami által leállnak a belső küzdelmek és többé nem az elfojtott meggyőződéseink használnak minket.

Az elemzés során rád szabott útmutatást kapsz arról, hogy miként finomíts a megrögzöttségeiden, káros hajlamaidon és az is világossá válik, hogy nem csak 12 félék vagyunk.

Szükség van a születési helyre és a pontos születési időpontra órával, perccel együtt. Ha az óra-perc nincs meg pontosan, akkor egyrészt a születési kórházból ki lehet kérni őket, a legtöbb helyen papíron benyújtott kérvény formájában. Másrészt ha a kórházi szál nem működne, akkor egy asztrológiai módszerrel pontosítok az időponton néhány jelentős életesemény napra pontos dátumainak segítségével. Ehhez a módszerhez legalább a születés napszakát ismerni kell.

Az elemzést élőben szoktam végezni személyesen vagy skype-on keresztül, az időtartama kb 1,5 óra és készül róla egy hangfelvétel.

Az ára 10 000 Ft, melyet személyesen készpénzben vagy skype esetén előre utálással kell fizetni. Az elemzés előtti 24 órában történő lemondás esetén a konzultáció díját el szoktam kérni.

Ha mindez szimpatikus számodra és szeretnéd kérni az elemzésed, vagy szeretnél még kérdezni, akkor itt megteheted.

Előrejelzés

Egy előrejelzés fel tud tárni jövőbeli lehetőségeket és nehézségeket, így valamennyire fel tudunk készülni a történésekre. Egyetlen prognózis sem 100%-os különben már minden asztrológus lottó nyertes lenne. 🙂 Érdemes minden a jövővel kapcsolatos információt rugalmasan kezelni!

Az egyéni előrejelzés a születési képletből indul ki, tehát az prognosztizált időszakunk megélése nagyban attól függ, hogy milyen tudatossággal élünk, mennyire sikerült kiismerni és csiszolni az alap hajlamainkat. Ezért leginkább a születési képlet elemzése után vagy azzal egyben érdemes kérni az előrejelzést.

Tartalmazhatja:

 • Milyenek a kilátások párkapcsolati téren.
 • Lehetőségek és nehézségek a karrierben.
 • A szülőkkel, gyerekekkel kapcsolatos viszony változásai.
 • Előnyösebb időpontok egy új tevékenység elindítására.
 • Türelmet, felkészülést igénylő időszakok.
 • Lehetséges feszültségek a párral, munkával, önmagunkkal kapcsolatban.
 • Előnyösebb, vagy hátrányosabb időszakok költözésre, külfölddel kapcsolatos eseményekre.

Ha már készült születési képlet elemzés, akkor nincs szükség új információra. Ha még nem készült, akkor a pontos születési adatok kellenek (hely, dátum, óra, perc). Ha az óra-perc nincs meg pontosan, akkor egyrészt a születési kórházból ki lehet kérni őket, a legtöbb helyen papíron benyújtott kérvény formájában. Másrészt ha a kórházi szál nem működne, akkor egy asztrológiai módszerrel pontosítok az időponton néhány jelentős életesemény napra pontos dátumainak segítségével. Ehhez a módszerhez legalább a születés napszakát ismerni kell.

Az előrejelzés kérhető havi, fél éves és maximum éves időtartamra vagy konkrét jövőbeli szituáció kielemzésére.

Ez az elemzés is élőben zajlik személyesen vagy skype-on keresztül, az időtartama kb. 1 óra és készül róla egy hangfelvétel.

Az ár a kérés szerint változik, de maximum 10 000 Ft/téma, melyet személyesen készpénzben vagy skype esetén előre utálással kell fizetni. Az elemzés előtti 24 órában történő lemondás esetén a konzultáció díját el szoktam kérni.

Ha mindez szimpatikus számodra és szeretnéd kérni az elemzésed, vagy szeretnél még kérdezni, akkor itt megteheted.

Két képlet összevetése

Ebből az elemzésből válik konkrétan láthatóvá, hogy miben egyeznek és miben különböznek a felek, tehát következtethetünk az együttműködésre és a lehetséges súrlódásokra.

A leggyakoribb összevetés a párkapcsolati, házastársi, de előfordul a szülő – gyermek és a főnök – beosztotti viszony kielemzése is.

Tartalmazza:

 • A feleket mi irányítja, mi hajtja, milyen a tempójuk, a habitusuk.
 • A felek mihez kötik a biztonságérzetüket, komfortjukat.
 • Párkapcsolati összevetésben a vonzalom tényezői.
 • Minden összevetésben a felek egyezőségei és súrlódási lehetőségei.
 • A hivatásbeli célok és az anyagi lehetőségek összehasonlítása.
 • Közös gyermektervezés lehetőségei.
 • A felek milyen téma megtanulására/megtanítására hívják meg a másikat.

Nem tartalmazza:

 • A felek együtt maradnak-e vagy szétválnak.
 • A jelenlegi házastárs vagy pár tényleg hozzánk való-e. Erről a témáról bővebben lehet olvasni ebben a cikkben.
 • A közös leélendő sorsot, ugyanis az együttműködés, a tudatosodás és a szabad akarat erős befolyásoló tényezők.

Szükséges mindkét fél születési helye és pontos születési időpontja órával, perccel együtt. Ha az óra-perc nincs meg pontosan, akkor egyrészt a születési kórházból ki lehet kérni őket, a legtöbb helyen papíron benyújtott kérvény formájában. Másrészt ha a kórházi szál nem működne, akkor egy asztrológiai módszerrel pontosítok az időponton néhány jelentős életesemény napra pontos dátumainak segítségével. Ehhez a módszerhez legalább a születés napszakát ismerni kell.

Ha csak az egyik fél akarja meghallgatni az elemzést, akkor a másik fél hallgatólagos beleegyezése szükséges (18 év alatt gyermek esetén nem) felhívva a figyelmet arra, hogy nem egy ítélet fog megszületni az összeillőségről.

Ez az elemzés is élőben zajlik személyesen vagy skype-on keresztül, az időtartama kb. 1 óra és készül róla egy hangfelvétel.

Az ára 10 000 Ft, melyet személyesen készpénzben vagy skype esetén előre utálással kell fizetni. Az elemzés előtti 24 órában történő lemondás esetén a konzultáció díját el szoktam kérni.

Elemzés kéréséhez kattints ide. Budapesten és Székesfehérváron is elérhető vagyok.


Fejléc kép forrása: www.pixabay.com