Asztrológiai konzultáció és belső munka

Az asztrológiai elemzés és a terápiás technikák egyesüléseként olyan egyéni alkalmakon vehetsz részt, melynek alapja a születési képleted elemzése, majd ehhez csatlakozik a belső munka.

Ennek az az előnye, hogy nem csak információt kapsz a képleted minőségéről, hanem bele is csaphatunk annak felgöngyölítésébe a következő alkalommal. A születési képlet egy elég jól felmérhető hajlamrendszer, viszont a benne foglalt játszmák finomíthatóak, letehetőek. Nem kell tehát a horoszkópba betonoznod magad, hanem tágíthatod a tudatodat terápiás technikákkal.

Az első találkozón megtárgyaljuk a képleted három fő pontját, a Nap, a Hold és az Aszcendens jelentését (jegy, ház, fényszögek, uralkodók). Képet alkotunk arról, hogy férfi és női oldalon milyen hiedelmekkel, meggyőződésekkel lehet átitatva a tudatod. Majd ehhez hozzátesszük az egód és a benne lévő védekező mechanizmusok áttárgyalását.

A következő találkozón belekezdünk a mélyebb önismeretbe. Kiválasztunk egyet az átvizsgált három halmaz közül és elkezdünk vele dolgozni.

Például tegyük fel, hogy Ikrek a Nap-jegyed és már nagyon profin műveled a kommunikációt, logikusan gondolkozol, mindenhol az összeköttetéseket keresed, és bármit el tudsz viccelni, mégis problémáid vannak párkapcsolati téren. Valahogy mindig abba a szituációba kerülsz, hogy a párod nem vesz komolyan, kioktat, okoskodik vagy folyton bírálja a szabadelvűségedet.

Belemegyünk abba, hogy mi a gondod ezzel a szereppel, megfogalmazod a szituációt a te szempontodból és elkezdjük behívjuk az érzéseket. Innentől kezdve többféle terápiás technika is alkalmazható, de nem követünk pontosan egyetlen protokollt sem, mivel nem a technikákhoz akarlak téged idomítani, nem egy újabb szerepet akarok rád aggatni, hanem a felszabadulásodon van a hangsúly. Ha hagyod magad beleengedni az érzéseiden keresztül egy megváltozott tudatállapotba (ebben is segítek), akkor feltárulhat számodra, hogy mi elől véd meg téged az, hogy mindent elviccelsz, vagy mitől óv a racionális gondolkodás felmagasztalása, esetleg milyen fájdalomtól tudod magad elhatárolni azzal, hogy a csapongás és megbízhatatlanság burkába bújsz.

Nem arra tesszük a hangsúlyt, hogy megszűnjön egy tulajdonságod, például a humorérzéked vagy a logikus gondolkodásod, hanem arra, hogy milyen részeid vannak ezek mögött elfojtva. Az elfojtott én-részeink úgy keletkeznek, hogy egy adott életkorban feldolgozhatatlannak bélyegeztünk egy élményt és a hozzá kapcsolódó emlékeket, én-részeinket elnyomtuk. Az elfojtások fölé védekező mechanizmusok épültek fel annak érdekében, hogy a hasonló szituációkat elkerüljük.

Mindenkiben számos elfojtott én-rész vár a sorára és amíg vissza nem integrálódnak, addig valamiképpen szabotálják a fő én működését generációkon át öröklődő hiedelmeken, családi megrögzöttségeken, vagy gyerekkori traumákon keresztül. Addig nem tudjuk uralni az életünket, míg ezek az elkanászodott részek folyamatosan aknamunkát játszanak, viszont a megismerésükkel, megbékítésükkel, visszahívásukkal jelentős segítségeket és erőforrásokat nyerünk az élet további kihívásaihoz.

Például általános iskolában odamentél egy fiúhoz beszélgetni, de ő, hogy megmutassa a többieknek milyen nagy legény, a falnak lökött mindenki szeme láttára. Erre te automatikusan összekötöd a kezdeményezést és a fiúkat, a fájdalommal, az elutasítottsággal, és a szégyennel. Ha ez az élmény nagyon erős volt, akkor a rendszered már itt úgy dönt, hogy lefagyasztja a fiúk iránti nyitott kezdeményezést és ezt a részedet a tudatalattiba száműzi. Erre felépül az a védekező mechanizmus, hogy valahányszor férfiakkal beszélgetsz, automatikusan mindent elviccelsz, vagy akár beleokoskodsz a másik dolgába kérés nélkül.

Egy idő után akár teljesen el is felejtheted mik történtek a múltban, és már csak a mintát tudod felismerni: valahányszor férfiakkal beszélgetsz, komolytalannak, gyerekesnek, megbízhatatlannak mutatod magad. Tegyük fel, hogy eljutottál egy olyan pontra, hogy ez a minta már az agyadra megy, nem akarsz beletörődni a létezésébe és segítséget kérsz a megoldásához. Mit lehet ilyenkor tenni?

Nos, mi nem a minták kitörlésével fogunk foglalkozni, mivel minden ilyen művelet csak egy újabb elfojtást szülne. Egy mélyebb réteget célzunk be és konkrétan oda próbálunk eljutni, hogy miért jöhetett létre a minta, miért lett száműzve egy bizonyos én-rész, majd ezt a részedet megkíséreljük visszahívni, visszaintegrálni.

Ehhez nem szükséges pontos emlékeket felkutatni, nem agyból dolgozunk, hanem rábízzuk a folyamat jelentős részét a tudatalattidra. Ahogy testi szinten az ember képes magát bármilyen nyavalyából kigyógyítani, úgy lelki szinten is van egy hihetetlenül hatékony öngyógyító rendszerünk. Testi szinten sem a gyógyszer gyógyít meg, csak elősegíti azt, hogy a szervezet hatékonyabban gyógyulhasson. Ugyanígy a belső munka vagy a segítő személye is a hatékonyságot növeli, de a gyógyulást, az integrálást te csinálod meg.

Ha a példánál maradunk, akkor az elfojtott részed visszaintegrálásával megerősödnek azok a tulajdonságaid, amiket ő az elfojtás előtt nagyon profin csinált, tehát növekszik a bátorságod, a kezdeményezőkészséged és a kíváncsiságod. Valamint ezentúl nem kell energiát fordítanod ezen én-rész elfojtásban tartására, tehát még az én-erőd, az általános küzdőképességed is növekszik. Megszűnik a védekező mechanizmus (mivel már nincs mit védeni) és az általa keltett érzéshalmaz is. Tehát jó eséllyel csökken a szégyenérzet és a komolytalanság, valahányszor férfiakkal beszélgetsz.

Összefoglalva tehát a fenti szisztéma alapján haladunk afelé, hogy egyre tágabb legyen a tudatod és egyre kevesebb játszma uralja az életedet. Jómagam a hozzáértésemmel, kérdésekkel, odafigyeléssel, megengedéssel támogatom a folyamatot, figyelembe véve azt, hogy már ott van benned az, amit ki szeretnél hozni magadból.


Technikai részletek:

Egy téma feldolgozásának folyamata és időtartama mindenkinél eltérő. Tapasztalatom szerint nem szükséges előre meghatározni egy fix ismétlésszámot, inkább arra érdemes figyelni, hogy kívül és belül mi változik az alkalmak között. Erre nagyon jó eszköz a naplózás!

Az elemzés ára: 10 000 Ft, a további belső munka alkalmanként 12 000 Ft.

Minden alkalom hossza: 1,5 óra.

Ha le szeretnél mondani egy alkalmat, azt 24 órán belül már nem tudod megtenni.

Ha már készült nálam elemzésed, akkor az első időpont rögtön a belső munkáról fog szólni, azzal a kiegészítéssel, hogy az első fél órát a képlet átbeszélésére szánjuk.

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a kombináció, akkor itt tudsz jelentkezni. Budapesten és Székesfehérváron is elérhető vagyok.

Ha elemzés nélkül szeretnél belső munkára jelentkezni, akkor itt olvashatsz részleteket.


Fejléc kép forrása: www.pixabay.com