Coaching

Elakadtál az életeddel?

Ismétlődő körökben találod magad?

Nincs erőd változtatni, de szeretnél?

A probléma gyökere lehet, hogy mélyebben van, mint azt eddig fel tudtad fedezni.

Az ember alapvetően kettős lény. Létezik egy tudatos és egy tudattalan részünk. Utóbbi tartalmazza a szokásainkat, hitrendszerünket, de érdekes módon a családi hiedelmeket, a saját és felmenői traumákat, valamint az árnyékos oldalunkat is.

Valódi változás, valódi fejlődés akkor lehetséges, ha nem a felszínt kezeljük, hanem a probléma mélyére ásunk és azon dolgozunk, hogy onnan más nőjön ki.

Nincs ez másképp évezredek óta, csupán a technikák változtak, hogy mindig az adott korhoz illő és befogadható módon tudjunk fejlődni.

Én abban tudok segíteni, hogy a saját módszereim segítségével támogatlak a fejlődésedben.

Tisztában vagyok azzal, hogy :

  • Nem én fejlesztelek téged.
  • Nem én mentelek meg téged.
  • Nem én gyógyítalak meg téged.
Ezeket te magad csinálod meg, mert képes vagy rá!

Csupán szükséged van emlékeztetőkre, bátorításra, és más nézőpontokra. Szükséged van arra, hogy a sok tanult, felvett, elhitt dolog alatt megláthasd a valódi potenciálodat és ennek kulcsa az, hogy át kell verekedned magad a saját sötét oldaladon.

Sötét oldala mindenkinek van, és senkié sem szép. Ide száműzted azokat a tulajdonságaidat, történéseidet, amelyeket valamiért nem szeretsz. Amikor ezeket a döntéseket meghoztad, akkor még nagyon nyomós okkal fojtottad el őket.

Mostanra azonban lehet, hogy lejárt a szavatossága annak, hogy elfojtsd a művészi képességeidet, mert te mérnök családban nőttél fel. Lehet, hogy nem kell már szabotálni a párkapcsolati boldogságodat azért, mert megfogadtad egy szakításkor, hogy soha többé nem bízol a másikban. Az is lehet, hogy a családod szegénységtudata miatt nem kéne neked is hordozni a gürcölés terhét. Sőt az is elképzelhető, hogy nem kéne betenni magad a biztonságos tehetetlenségbe azért, mert anno nem figyeltek rád eléggé.

Ez mind átalakítható és meghaladható.

Egy dolog szükséges hozzá: a szándékod a fejlődésre.

A folyamatot pedig megoldjuk ketten, ameddig szükséged van rá.


Ha felkeltette az érdeklődésedet a közös munka lehetősége, vagy érdeklődsz a további részletek iránt, akkor itt tudsz írni nekem.

Ha kíváncsi vagy rám, akkor itt tudsz olvasni.


Fejléc kép forrása: www.pixabay.com