Egyéni terápia

Elakadtál az életeddel? Ismétlődő körökben találod magad? Nincs erőd változtatni, de szeretnél?

A probléma gyökere lehet, hogy mélyebben van, mint azt eddig fel tudtad fedezni.

Az ember alapvetően kettős lény. Létezik egy tudatos és egy tudattalan részünk. Utóbbi tartalmazza a szokásainkat, hitrendszerünket, de érdekes módon a családi hiedelmeket, a saját és felmenői traumákat, valamint az árnyékos oldalunkat is.

Valódi változás, valódi fejlődés akkor lehetséges, ha nem a felszínt kezeljük, hanem a probléma mélyére ásunk a tudattalanban és azon dolgozunk, hogy onnan más nőjön ki.

Nincs ez másképp évezredek óta, csupán a technikák változtak, hogy mindig az adott korhoz illő és befogadható módon tudjunk fejlődni.

Én abban tudok segíteni, hogy a mai modern módszerek segítségével támogatlak a saját fejlődésedben.

Tisztában vagyok azzal, hogy :

  • Nem én fejlesztelek téged.
  • Nem én mentelek meg téged.
  • Nem én gyógyítalak meg téged.
Ezeket te magad csinálod meg, mert képes vagy rá!

Csupán szükséged van emlékeztetőkre, bátorításra, és más nézőpontokra. Szükséged van arra, hogy a sok tanult, felvett, elhitt dolog alatt megláthasd a valódi potenciálodat és ennek kulcsa az, hogy át kell dolgoznod magad a saját árnyékos oldaladon.

Az árnyékodat nem kell démonizálni. Mindenkinek van, és senkié sem szép. Ide száműzted azokat a tulajdonságaidat, történéseidet, amelyeket nem szeretsz. Amikor ezeket a döntéseket meghoztad, akkor még nagyon nyomós okkal fojtottad el őket.

Mostanra azonban lehet, hogy lejárt a szavatossága annak, hogy elfojtsd a művészi képességeidet, mert te mérnök családban nőttél fel. Lehet, hogy nem kell már szabotálni a párkapcsolati boldogságodat azért, mert megfogadtad egy szakításkor, hogy soha többé nem bízol a másikban. Az is lehet, hogy a családod szegénységtudata miatt nem kéne neked is hordozni a gürcölés terhét. Sőt az is elképzelhető, hogy nem kéne betenni magad a biztonságos tehetetlenségbe, vagy egy betegségből származó édes kiszolgáltságba azért, mert anno nem figyeltek rád eléggé.

Ez mind átalakítható és meghaladható.

Egy dolog szükséges hozzá: a szándékod a fejlődésre.

A folyamatot pedig megoldjuk ketten, ameddig szükséged van rá.


Technikai részletek:

Személyesen és skype-on is jelentkezhetsz hozzám négyszemközti tanácsadásra, terápiára. Előbbit Budapesten és Székesfehérváron végzem, utóbbit pedig akár világszerte, ha össze tudjuk egyeztetni az időzónákat.

Egy téma feldolgozásának folyamata és időtartama mindenkinél eltérő. Tapasztalatom szerint nem szükséges előre meghatározni egy fix ismétlésszámot, a külső és belső változásokból úgyis egyértelműen kiderül a fejlődés.

Az alkalmak ára: 12 000 Ft személyesen, 10 000 Ft skype-on.

Ha 48 órán belül lemondod az alkalmat és nem vis maior miatt, akkor ezért fájdalomdíjat számítok.

Minden alkalom időtartama maximum 1,5 óra.

Ha felkeltette az érdeklődésedet az egyéni terápia lehetősége, akkor itt tudsz jelentkezni.

Ha kíváncsi vagy rám, akkor itt tudsz olvasni.


Fejléc kép forrása: www.pixabay.com