Rólam

Fótos Jánosnak hívnak.

Ahogy elkezdtem gépelni ezt a szöveget, a szövegszerkesztő hibásként húzta alá a Fótos szót és eszembe jutott, hogy én is így indultam. Irtózatosan hibásnak, elrontottnak hittem magam és a szégyen irányította az életemet.

Gyerekkoromban ezért én voltam a csendes megfigyelő, és azért ez a tulajdonságom néha jól jött. Például általánosban, a helyi Ki mit tud-on, amikor az osztály a Hófehérkét adta elő, én játszottam Kukát. 🙂

A merengős befelé fordulás már jó korán beállított engem arra a pályára, hogy ne elégedjek meg a felszínes válaszokkal, a szenvedés pedig meg is adta a motivációt a kutatáshoz. Irtó rögös úton ráakadtam az asztrológiára, a pránanadira, a terápia több módszerére és ez a hármas kombináció egy ideig nagyon sokat segített a felnövésemben. Az út továbbra is rögös volt, de legalább már látszott az értelme. 🙂

A tanácsadók, mesterek, tanárok, terapeuták magyarázatokat, célokat, perspektívákat adtak és én ettől stabilabbnak éreztem magam. Legtöbbször nem is az információ segített, hanem az, hogy volt kihez fordulni, volt támogatás és elfogadás. Évekig intenzíven dolgoztam az árnyékos oldalammal, és ebben volt olyan időszak, hogy egyszerre hat helyre jártam bizonyos időközönként, csak hogy gyorsabban fogyjon a cucc.

Időközben némi bátorításra kipróbáltam, milyen az asztrológiai tanácsadás, és milyen, amikor én segítek másoknak feltárni a homályos részeiket. Meg kell mondjam, nagyon tetszett! 🙂 Beletanultam és egy idő után ott hagytam az állandó állásomat.

Elkezdődött életem egyik legjobb időszaka, amikor azzal foglalkozhattam, amit szeretek, amihez értek, majd jött a következő fejlődési lépcső. Elkezdett repedezni a máz azon az világképen, amit addig kialakítottam. Aztán teljesen szét is tört.

Jelentős újjászületésen mentem keresztül 2018 decemberétől. Ekkorra már egy jól működő vállalkozást, viszonylagos ismertséget, állandóan tele naptárat tudhattam magaménak, mégis úgy döntöttem, hogy egy időre le kell állni, mert egyszerűen nem működhetek úgy tovább, ahogy eddig. Minden ágazatból, csoportból kiléptem és a saját belső hangom felé fordultam. Erről az átalakulásról bővebben ebben a cikkben írok.

Átfogóan nézve, amióta elkezdtem magamon intenzíven dolgozni több terapeutánál, asztrológusnál, tanácsadónál megfordultam és mind hozzáadott ahhoz, hogy összerakjam magam. Mindegyikük bizonyos szempontból pont jókor, pont odaillő információkat mondott vagy hozott ki belőlem. Nagyon jelentős eredményeket értem el, és rettentő sokat változtam belsőleg, viselkedésben, világnézetben.

Ilyen típusú átváltozásokhoz szeretném hozzásegíteni azokat, akik hozzám fordulnak és ennek támogatására jelenleg két fő területtel foglalkozom:

Jó utat kívánok neked!

Fótos János